Udvikling &
projektledelse

Vi udvikler dine ideer, modner, strukturer og operationaliserer dem og sætter det rigtige team til at gøre idé til virkelighed.

Læs mere

Rådgivning & sparring

Vi rådgiver og sparre i forhold til turisme, især med fokus på natur- og outdoorturisme, hvor du har brug for hjælp til at skabe indhold og komme i mål.
Læs mere

Forretnings-
udvikling

Vi afholder dagsworkshops og forløb fx forretningsudviklingsforløb indenfor
turisme, naturturisme, friluftsliv eller lignende.

Læs mere

Vi kan følge dig hele vejen fra projektudvikling til realisering. Vores fokus er på outdoor- og naturturisme samt friluftsliv – dvs. både turisme- og borgersiden af vores brug af og færden i naturen, om det er faciliteter, services, produkter eller pakker.

 

Med den store ekspertise, vi har indenfor dette felt, giver vi dig en kompetent, seriøs og målrettet sparring, således at vi kommer 360 grader rundt om mål, forventninger, udfordringer og muligheder – og får set på alle interessenterne, der må tænkes ind.

 

Det er vores opgave at tage dit udspil og se det i et større perspektiv, og derefter gøre det operationaliserbart og helt konkret, således at strategier og planer kan blive til virkelighed og skabe resultater.

 

Vi kan komme ind allerede når en strategi, et projekt eller en plan skal udtænkes, eller når planen og projektet er på plads, og rammerne skal fyldes ud og de rigtige mennesker skal samles for at skabe forandring og komme i mål.

 

Kontakt os og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig!

NINA BRANDT JACOBSEN

Brandt Jacobsen er en konsulentvirksomhed stiftet af Nina Kirstine Brandt Jacobsen, som også er den person, der samler det rette team, når en opgave skal løses. Konsulentvirksomheden er akademisk funderet men er kendetegnet ved at have de rette mennesker og kompetencer i huset, som skal til for at varetage projekter indenfor outdoor- og naturturisme; om det er til den lavpraktiske sparring om et konkret sted eller det er op i helikopter og se fx et større geografisk område i et bredere perspektiv og gå fra strategi til indsats og resultat.